WITA Training Team

Lähde mukaan kevään hauskimpaan treeniryhmään!

Vaikka joulu on vasta edessä ja monilla ajatukset siinä, on aika kuitenkin paljastaa mitä ihanaa tammikuussa tapahtuu! Eli tammikuussa starttaa aivan huippu valmennus – WITA Training Team! Valmennus kestää 6kk ja tarkoituksena valmennuksessa on saada aikaan oikeita muutoksia elämässä ja päästä omiin tavoitteisiin.

WITA Training Team -valmennuksen ajankohta on 1.1-30.6.2018. Tälle ajalle saat ruokavaliot ja paljon treeniohjeita. Kaikki treenit voit suorittaa kotona mutta annan vinkkejä myös, jos haluat tehdä treenit salilla. Joka viikolle saat ohjeet treenaamiseen. Ruokavalioon saat paljon monipuolisia ohjeita ja reseptejä.

Treenipäivä järjestetään joka kuukausi pääkaupunkiseudulla. Se sisältää aina monipuolista treenaamista, liittyen lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittämiseen, sekä oman kehon haastamiseen. Tärkeintä on opetella tekemään liikkeet oikein ja tunnistaa oman kehon heikkoudet, sekä vahvistaa niitä. Pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia treenejä ja treenipäivissä kerrotaan aina myös paljon tietoa ruokavalioon liittyen, sekä stressin ja palutumisen tasapainoon. Ensimmäinen treenipäivä on lauantaina 13.1.2018 (paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Hinta valmennukselle on vain 60€/kk, sisältäen ruokavalio- ja treeniohjelmat, sekä osallistumisen treenipäiviin.

Valmennuksen ideana on luoda oma tiimi, jonka kanssa treenataan yhdessä ja jaetaan kokemuksia! 🙂

Ja mikä parasta! Kaikkien tiimin jäsenten kesken arvotaan 300€:n arvoinen matkalahjakortti!!

Ilmoittaudu siis mukaan: taru@witawellness.fi

Mukavaa viikkoa!

-Taru

No Comments

Post a Comment