WITA Training Team

Lähde mukaan kevään hauskimpaan treeniryhmään!

Vaikka joulu on vasta edessä ja monilla ajatukset siinä, on aika kuitenkin paljastaa mitä ihanaa tammikuussa tapahtuu! Eli tammikuussa starttaa aivan huippu valmennus – WITA Training Team! Valmennus kestää 6kk ja tarkoituksena valmennuksessa on saada aikaan oikeita muutoksia elämässä ja päästä omiin tavoitteisiin.

WITA Training Team -valmennuksen ajankohta on 1.1-30.6.2018. Tälle ajalle saat ruokavaliot ja paljon treeniohjeita. Kaikki treenit voit suorittaa kotona mutta annan vinkkejä myös, jos haluat tehdä treenit salilla. Joka viikolle saat ohjeet treenaamiseen. Ruokavalioon saat paljon monipuolisia ohjeita ja reseptejä.

Treenipäivä järjestetään joka kuukausi pääkaupunkiseudulla. Se sisältää aina monipuolista treenaamista, liittyen lihasvoiman ja liikkuvuuden kehittämiseen, sekä oman kehon haastamiseen. Tärkeintä on opetella tekemään liikkeet oikein ja tunnistaa oman kehon heikkoudet, sekä vahvistaa niitä. Pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia treenejä ja treenipäivissä kerrotaan aina myös paljon tietoa ruokavalioon liittyen, sekä stressin ja palutumisen tasapainoon. Ensimmäinen treenipäivä on lauantaina 13.1.2018 (paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Hinta valmennukselle on vain 60€/kk, sisältäen ruokavalio- ja treeniohjelmat, sekä osallistumisen treenipäiviin.

Valmennuksen ideana on luoda oma tiimi, jonka kanssa treenataan yhdessä ja jaetaan kokemuksia! 🙂

Ja mikä parasta! Kaikkien tiimin jäsenten kesken arvotaan 300€:n arvoinen matkalahjakortti!!

Ilmoittaudu siis mukaan: taru@witawellness.fi

Mukavaa viikkoa!

-Taru

0

Puhdistuskuurin aika!

Voihan syksy minkä väsymyksen sait aikaan. No, ehkä se ei ole ihan pelkästään syksystä kiinni. Täytyy myöntää, että kiire on taas kerran vallannut elämän ja oravanpyörä on lähtenyt aika rivakasti rullaamaan. Eli suomeksi sanottuna: liikaa stressitekijöitä, liian vähän rentoutumista, liian epäsäännöllistä ruokailua ja liian vähän hyvää unta. Niin, tämähän on juuri se oravanpyörä mistä yritän auttaa asiakkaitani pois mutta välillä siihen itsekin joutuu mukaan. Ja, kun tämä tilanne jatkuu, menee se vain pahemmaksi kokoajan. Siksi onkin aika laittaa stoppi tälle nyt heti!

Koska kroppa ja mieli on väsynyt, sekä iho näyttää kuivalta ja vähän jopa ärtyneeltä, on aika tehdä puhdistuskuuri! En aio kuitenkaan mitään paasto-kuuria tehdä, vaan keskittyä ihan perusasioihin, sekä lisänä käyttää puhdistumista edistäviä tuotteita -> vitamiineja (joita käytän toki muutenkin), sekä viherjuomaa, jota juodaan 14 päivän ajan (ja tämän ajan puhdistuskuurini kestää). Kerron viherjuomasta lisää, kunhan saan sen käsiini.

Ruokaa syön siis ihan normaalisti mutta aion toki valmistaa mahdollisimman puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa. Viherjuoma on vaan lisänä puhdistamassa maksaa ja tehostamassa aineenvaihduntaa.

Mitä siis syön ja mitä en?

Yritän syödä mahdollisimman paljon kalaa ja kanaa koska lihaa on tullut syötyä viime aikoina tosi paljon, joten se saa jäädä vähemmälle. Se ei ole kuitenkaan kiellettyä. Syön myös hiilareita ihan normaalisti koska liikuttua tulee niin paljon, että pakko saada energiaa. Kasviksia aion tietenkin syödä runsaasti. Säännöllisyys ja ruoan valmistaminen etukäteen on nyt se juttu! Eli eväitä mukaan tarpeeksi ja kokkaan useamman päivän ruoat kerralla. Tämä on ollut haasteena viime aikoina ja sen takia onkin ollut liian pitkiä taukoja ruokailuissa ja näin ollen tullut aina ihan hemmetinmoinen nälkä.

Sitten ne asiat mitä en syö kuurilla: No ensimmäisenä tietysti sokeri. Herkkuja olen yrittänyt välttää muutenkin mutta nyt kaikki mihin on lisätty sokeria jää pois. Ja toisena tämä, ehkä kaikista vaikein ikinä, kahvi! Olen niin koukussa kahviin, ettei mitään järkeä. Siksi aion pari viikkoa vierottautua siitä ja saa nähdä miten käy 😀 En ole varmaan ikinä sen jälkeen kun 13 vuotiaana aloin juomaan kahvia, ollut kahta viikkoa ilman… Nyt on siis jo aikakin! Kolmantena vielä luonnollisesti maito koska ainut maitotuote mitä olen käyttänyt on kahvimaito, ja nyt kun kahvi jää pois, jää tietysti maitokin.

Eli kaksi viikkoa puhdasta ruokaa, vitamiineja, viherjuomaa ja paljon unta. Tämä on tavoite omalle puhdistuskuurilleni ja aloitan sen siis heti kun tuotteet ovat tulleet. Kerron kuurin aikana fiiliksiä, sekä miten olo on muuttunut kuurin jälkeen.

Energiaa teille kaikille uuteen viikkoon! <3

Taru

0